Πέμπτη 2 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΕΣΥΝ)
Λαθροχειρία οι αναφορές περί συμμετοχής στην «Επιτροπή του ΝΑΙ»

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμμετοχή του ΕΣΥΝ στην «Επιτροπή Αγώνα Στήριξης του ΝΑΙ», ακόμα και με χρήση του λογοτύπου του, η Γραμματεία του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) που ιδρύθηκε το 1980 ως ΠΑΣΕΝ και το 1988 μετονομάστηκε σε ΕΣΥΝ δεν έχει καμία σχέση με το "ΕΣΥΝ" που αναγράφεται σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και φαίνεται να στηρίζει την "Επιτροπή Αγώνα στήριξης του ΝΑΙ" μπροστά στο δημοψήφισμα στις 5/7/2015.

Καλούμε όλα τα μέσα, αλλά και την "Επιτροπή Αγώνα Στήριξης του ΝΑΙ" καθώς και το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας το οποίο συμμετέχει στην εν λόγω Επιτροπή, να κάνουν αμέσως την απαραίτητη διόρθωση. Επίσης καλούμε να μη γίνεται χρήση του λογότυπου σήματος του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών και όπου έχει συμβεί να διορθωθεί αμέσως.

Κάθε άλλη αναφορά του ΕΣΥΝ σε αντίστοιχες Επιτροπές του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, χωρίς την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) αποτελεί λαθροχειρία και αποσκοπεί σε πολιτικές σκοπιμότητες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ