Παρασκευή 23 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Προεκλογικές δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας των ΚΟ του ΚΚΕ, εκτός των συγκεντρώσεων, σήμερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω συσκέψεις, περιοδείες:

-- Στις 11 π.μ. στους εργαζόμενους του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) θα μιλήσει ο Μ. Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ. στο καφενείο Φιλαρέτου και Αριστείδου στην Καλλιθέα θα μιλήσει ο Β. Δημόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. περιοδεία στα μαγαζιά στην Αγ. Μαρίνα και συγκέντρωση σε καφενείο, με επικεφαλής την Θεοδώρα Δριμάλα, υποψήφια ευρωβουλευτή.

-- Περιοδεία απ' τις 10 π.μ. σε τράπεζες του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου με την Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτή.

-- Στις 10.30 π.μ. στους εργαζόμενους στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και στις 12 μ. στους εργαζόμενους στο «Αρεταίειο» θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

-- Στις 8.30 π.μ. στο Τζάνειο Νοσοκομείο θα περιοδεύσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Τούσσας.

-- Η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη.

-- Στις 5 π.μ. στην επιχείρηση «Σαβοϊδάκης» θα περιοδεύσει ο Α. Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στις 9 π.μ. θα επισκεφτεί τις επιχειρήσεις ΚΤΕΟ, «Γωνιανάκης», «Νερά Κρήνη», «Κρυστάλ». Στις 11 π.μ. θα επισκεφτεί την αποθήκη «Carefour».

-- Στις επιχειρήσεις «UNION», «Αθηναϊκή Ζυθοποιία», «IDEAL», «PLUSPACK», «EUROPACK» , «Πλεκτεμπορική», «BMW», «OPEL», «Εργατέξ» και «Υδρομετάλ» στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, από τις 9 π.μ. θα περιοδεύει ο Γ. Γωνιανάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 10π.μ. ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας. Στις 7.30 μ.μ. θα επισκεφτεί τις συνοικίες Πράσινη Γωνιά και Κόκκινος Πύργος στα Τρίκαλα.

- Στις 7.30 μ.μ. ο Γιώργος Καΐκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε γειτονιές των Τρικάλων.

- Στις 8 μ.μ. η Βάσω Μπακάση, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την Πηγή.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ