Κυριακή 27 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ

Πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, αντιπρόεδρος των παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πειραματικού Λυκείου Νεάπολης Θεσσαλονίκης

Σήμερα που ο λαός μας δέχεται την ανελέητη επίθεση από την αντιλαϊκή πολιτική, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λίγων. Που έχουν διαψευστεί οι ελπίδες από τα κόμματα που για δεκαετίες κυβέρνησαν τη χώρα. Που γίνεται όλο και πιο φανερό πόσο ψεύτικες είναι και οι ελπίδες αυτών που μας τάζουν μια διαφορετική πολιτική, χωρίς να αλλάξει τίποτα, πάρα μόνο τα πρόσωπα και το στιλ, μένοντας στα ίδια με άλλο περιτύλιγμα. Αυτά διαπιστώνω και στο σύνολο της πολιτικής ζωής της χώρας και στον τόπο που ζω.

Σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να υψωθεί και να δυναμώσει ένα τείχος αντίστασης σε όλα αυτά. Για αυτό το λόγο, μπροστά στις εκλογές του Μάη, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική συνέπεια του ΚΚΕ για τα δίκαια του λαού μας, παρά τις όποιες επιφυλάξεις και διαφορετικές απόψεις μου, συμπορεύομαι και καλώ σε στήριξη των ψηφοδελτίων του. Τόσο του ψηφοδελτίου του για τις ευρωεκλογές, όσο και των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, στη Θέρμη όπου ζω και αγωνίζομαι για μια καλύτερη ζωή, συμπαρατάσσομαι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον συνάδελφο Φάνη Καρκατζούνη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ