Πέμπτη 27 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία

Συγκεντρώσεις, με θέμα «Αμεσα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους», διοργανώνουν οι κατά τόπους Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Πέμπτη 27/3

-- Στις 7 μ.μ. στην Καλλιθέα, στο Δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, και ο Βασίλης Δημόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, μέλος της ΚΕ, και η Δανάη Γκούμα, υποψήφια δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Αύριο, Παρασκευή 28/3

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Ελευσίνα, στο Πνευματικό Κέντρο (Κίμωνος & Παγκάλου), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, και ο Μανώλης Βαρδαβάκης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Αιγάλεω, στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος», θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα και μέλος της ΚΕ, και η Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Λαύριο, στο άγαλμα μεταλλωρύχων, θα μιλήσουν ο Συρίγος Βάλσαμος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, και ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρίου.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Κολωνό, στην αίθουσα του 4ου Διαμερίσματος (Λένορμαν και Αλεξανδρείας), θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα και μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ