Παρασκευή 14 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Σήμερα, Παρασκευή

Η Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης (Χανιά) κάνει εκδήλωση, με θέμα «Τα κέρδη τους είναι η φτώχεια μας. Δυνατό ΚΚΕ - Οχι στα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων».

Αύριο, Σάββατο

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Ηρακλείου Κρήτης κάνουν εκδήλωση - παρουσίασης των μαθητικών εργασιών των ομάδων που παίρνουν μέρος στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό της ΚΝΕ και του «Οδηγητή». Η εκδήλωση θα γίνει στις 5.30 μ.μ., στο Πολύκεντρο στα Λιοντάρια.

Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά πραγματοποιεί εκδηλώσεις με θέμα: «ΕΕ vs νεολαία - σπάσε τα δεσμά»:

  • Στη Νίκαια, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών (Μαγνησίας 50). Ομιλητής: Βασίλης Μητρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Στον Κορυδαλλό, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών (Κουντουριώτου 25). Ομιλήτρια: Δέσποινα Μαστρολέων, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ διοργανώνει συσκέψεις με μαθητές με θέμα: «ΕΕ vs Νεολαία - Σπάσε τα δεσμά»:

  • Στη Λάρισα, με μαθητές από τις συνοικίες Αγίου Γεωργίου και Αγίου Κωνσταντίνου, στις 7 μ.μ., στο καφέ «Εμπα Μέσα» (πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου). Ομιλητής: Αχιλλέας Σίμος μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.
  • Στο Βόλο, με μαθητές της Νέας Ιωνίας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας. Ομιλητής: Θωμάς Γεωργάκης, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παιχνίδι γνώσεων με θέμα: «Γνωρίζουμε τον κόσμο γύρω μας για να τον αλλάξουμε».
  • Στα Τρίκαλα, με θέμα «ΕΕ και Παιδεία - Μύθοι και αλήθειες» στο καφέ «Brake», στις 5.30 μ.μ. Ομιλήτρια: Στέλλα Κριμνιώτη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Κυριακή, 16 Μάρτη

Η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Υπήρχε χώρα χωρίς ανεργία, έλα να ακούσεις πώς μπορεί να γίνει και στη δική σου», στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κυγιάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας διοργανώνει σύσκεψη με μαθητές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ του Βόλου, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας. Ομιλήτρια: Κατερίνα Δημουλά, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παιχνίδι γνώσεων με θέμα «Γνωρίζουμε τον κόσμο γύρω μας για να τον αλλάξουμε».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org