Παρασκευή 14 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συγκέντρωση ενάντια στην «αξιολόγηση»

Πληθαίνουν οι αποφάσεις των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών ενάντια στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού. Στο πλαίσιο της εντεινόμενης δράσης, οι εκπαιδευτικοί καλούν σε συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας αύριο, Σάββατο, στις 2.30 το μεσημέρι, προκειμένου να μπλοκάρουν το σεμινάριο των στελεχών εκπαίδευσης που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι Σύλλογοι Διδασκόντων με αποφάσεις τους δηλώνουν την άρνηση των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στις ομάδες εργασίας για την αυτοαξιολόγηση, κάνουν πράξη το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης και του νέου σχολείου.

Η αυριανή κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ θα είναι μια απάντηση σε κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας που ζητά από τους εκπαιδευτικούς να γίνουν συνένοχοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα των ΕΕ - κεφαλαίου - κυβερνήσεων ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα εργασιακά των εκπαιδευτικών. Πρόκειται για μια ακόμη δράση ενάντια στην προωθούμενη κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και την απαγόρευση του πιο βασικού όπλου των εργαζομένων, την απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ