Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Από το θεατρικό δρώμενο της εκδήλωσης στη Λάρισα
Από το θεατρικό δρώμενο της εκδήλωσης στη Λάρισα
Μια ζωντανή παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και Ψέματα για το Σοσιαλισμό», (για το 1ο και 2ο τεύχος), οργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Λάρισας της ΚΝΕ, το περασμένο Σάββατο στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ». Η παρουσίαση περιελάμβανε μαθητικό δρώμενο με μια «συζήτηση μεταξύ μαθητών και ενός γονιού», ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις και κουβέντα με τον Αχιλλέα Σίμο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ συνεχίζονται σε όλη τη χώρα με διάφορα θέματα. Το πρόγραμμα αυτές τις μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη

Η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στον Πύργο του Παιδαγωγικού, βιβλιοπαρουσίαση του έργου του Α. Σ. Μακαρένκο «Παιδαγωγικό Ποίημα». Ομιλητής Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

Η ΟΒ Πληροφορικής της ΑΣΟΕΕ, με θέμα «Ενημέρωση και διαδίκτυο». Ομιλητής ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Γεωπονικής, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Αγροτική ανάπτυξη». Ομιλήτρια Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΤΕΙ Καστοριάς, στις 2 μ.μ., στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την κοινωνία και το φοιτητικό κίνημα». Ομιλητής Θανάσης Μπιζαϊντές, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Πέμπτη 4/4

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνικής Θεσσαλονίκης, στις 3 μ.μ., στην πτέρυγα των Τοπογράφων, με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών, οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Σωτήρης Αβραμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου (πανεπιστήμιο), με θέμα «Η θέσεις του ΚΚΕ για την παιδεία και για την ανασύνταξη του φοιτητικού κινήματος». Ομιλητής Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Η ΟΒ ΣΕΥΠ Λάρισας, με θέμα «οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος των αποφοίτων από τις σχολές υγείας». Ομιλητής Χάρης Μπαρός, μέλος Αχτιδικής Επιτροπής εργατών Λάρισας του ΚΚΕ.

Η ΟΒ ΣΔΟ Λάρισας, με θέμα «καπιταλιστική κρίση: Ενσωμάτωση ή ανατροπή. Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Ομιλητής Χρήστος Κουβέλας, μέλος Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ