Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 71 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

-- Η ΤΟ Κέντρου Αττικής της ΚΝΕ και το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα στην ΕΠΟΝ αύριο Παρασκευή, στις 19.00, στο δημαρχείο Γαλατσίου.

-- Το Σάββατο 22 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Α΄ ΚΑΠΗ Ανω Λιοσίων (Λ. Φυλής 165) οι ΚΟ Φυλής και οι ΟΒ της ΚΝΕ, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ, διοργανώνουν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Φάνης Παρής, μέλος της ΙΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 23/2, στις 11 π.μ., στην πλατεία Υμηττού. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 23 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου οικοδόμων Δεκελείας 42, οι ΚΟ Μενιδίου και οι ΟΒ της ΚΝΕ, με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΕΠΟΝ, διοργανώνουν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση». Θα μιλήσει ο Τάσος Τραβασάρος.

-- Οι Οργανώσεις του Μαθητικού και του Εργατικού Τομέα Αχαΐας της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση την Κυριακή 23/2, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού, στις 12.30 μ.μ., με ομιλητή τον Δεληγιάννη Γιάννη, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

-- Οι ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 23/2, στα Γραφεία της ΤΕ (Αποστόλου Παύλου 46), στις 12.00 μ., με ομιλήτρια την Κουρλιμπίνη Βάσια, μέλος του ΤΣ Κορινθίας της ΚΝΕ.

-- Οι ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση την Κυριακή 23/2, στις 19.00, στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου, με ομιλήτρια την Σταματέλου Ευαγγελία, μέλος του ΤΣ Αργολίδας της ΚΝΕ.

- Η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ, με αφορμή τα 71 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, διοργανώνει, την Κυριακή 23/2, ιστορικό περίπατο στο μαρτυρικό χωριό του Διστόμου και στον τόπο εκτελέσεων του Καρακόλιθου.

-- Η Οργάνωση της ΚΝΕ στην Κω διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 23/2, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

-- Εκδηλώσεις - αφιερώματα στην ΕΠΟΝ οργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα τοπικά Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στο Βόλο, την Κυριακή 23/2 στις 7 μ.μ. στο «Θόλο» και στη Λάρισα, τη Δευτέρα 24/2, στις 7.30 μ.μ., στο «Χατζηγιάννειο».


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org