Σάββατο 11 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ ΚΚΕ

-- Η Τομεακή Οργάνωση ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1), με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, με θέμα: «Με το "Ριζοσπάστη" καθημερινά στο χέρι, δίνουμε τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ανάγνωση αποσπασμάτων από τον «Ριζοσπάστη» και τραγούδια. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με ιστορικό υλικό για τον «Ριζοσπάστη».

-- Η ΚΟΒ Εξαρχείων του ΚΚΕ και το Παράρτημα Εξαρχείων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ πραγματοποιούν εκδήλωση αφιερωμένη στον ηρωικό αγώνα του λαού της Αθήνας το Δεκέμβρη του 1944. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στην Αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού της ΚΟΑ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Γιάννης Ρίτσος, ο κομμουνιστής ποιητής και το έργο του», αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40, Ανάκασα). Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματά του από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Εκδήλωση με θέμα: «Στο 2014 με νέα ορμή για τη Λαϊκή Συμμαχία και Εξουσία», διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Πολίχνης και Μετεώρων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 11.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τασούλας, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Κομματικών Οργανώσεων.

-- Με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι με ζωντανή μουσική και καλό φαγητό, τη Δευτέρα 13/1, στις 9 μ.μ., στις Μουσικές Διαδρομές (Πατησίων 208 και Καλλιφρονά).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org