Σάββατο 5 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Στις 13 Μάη η Πορεία Ειρήνης

Μήνυμα αντιιμπεριαλιστικής πάλης θα στείλουν για μια ακόμα φορά οι φιλειρηνιστές της Λάρισας, συμμετέχοντας στην Πορεία Ειρήνης, που θα ξεκινήσει από τον Τύρναβο και θα καταλήξει στη Λάρισα την Κυριακή 13 Μάη. Η διοργάνωση της αντιπολεμικής εκδήλωσης αποφασίστηκε σε σύσκεψη της Επιτροπής Φορέων Κατά του Πολέμου Νομού Λάρισας. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου, θα γίνουν ενδιάμεσες στάσεις έξω από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο, στην πλατεία της Γιάννουλης, με τελικό σταθμό την πλατεία Ταχυδρομείου.

Επίσης η Επιτροπή Ειρήνη Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ειρήνη και Πολιτισμός» τη Δευτέρα 7 Μάη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ στο «Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Την ίδια μέρα, θα γίνει γενική συνέλευση των μελών και φίλων της Επιτροπής Ειρήνης Νομού Λάρισας, στην οποία θα συζητηθεί ο απολογισμός δράσης για τη χρονική περίοδο 1999 - 2000 και θα εκλεγεί νέο προεδρείο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ