Σάββατο 10 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεδριάζει σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΕΔΥΕ

Από τις 9.30 π.μ. στο Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ καλεί τα μέλη του Εθνικού της Συμβουλίου, τους προέδρους και τις Γραμματείες των Επιτροπών Ειρήνης απ' όλη τη χώρα στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, σήμερα Σάββατο 10 Νοέμβρη, στο Δημαρχείο Νίκαιας - Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10). Οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου θα διαρκέσουν από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. και μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συμβάλουν με τον προβληματισμό τους.

Αλλες εκδηλώσεις
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου, οργανώνει αντιπολεμική εκδήλωση σήμερα Σάββατο, στις 7 μ.μ. στο 10ο Γυμνάσιο Ιλίου (Ζαγορίου και Κλεισούρας, 12η στάση, Αγ. Νικολάου). Θα παρουσιαστεί το θεατρικό «Θάψτε τους νεκρούς» του Ιρβιν Σο, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Αντωνακάκη.
  • Αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνουν αύριο Κυριακή ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Συκεών και το Παράρτημα Συκεών της ΕΔΥΕΘ, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του 1ου - 5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών (Δενδροφυτεία). Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του 1ου Λυκείου Συκεών.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας οργανώνει συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή τη Δευτέρα 12/11 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 13ου Γυμνασίου - Λυκείου (Δαμαγήτου και Βουτσινά - Γούβα).
  • Οι Επιτροπές Ειρήνης Πειραιά, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Κερατσινίου και Δραπετσώνας σε συνεργασία με τις Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ του Πανεπιστημίου Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και ιμπεριαλιστικά κινήματα. Οι εξελίξεις στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή», την Τρίτη 13 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στην «πορτοκαλί αίθουσα» του Πανεπιστημίου Πειραιά. Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) Στ. Τάσσος και εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα του ΜΑΣ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ