Σάββατο 10 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αγχος οι χρυσαυγίτες για τα ... λαμόγια

Παπαγεωργίου Βασίλης

Για ευνοημένους από το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε προχτές όσους «παράνομα κατέχουν πλούτη» και για τα «λαμόγια που εκθέτουν το πολιτικό σύστημα» με τη στάση τους, μίλησε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Παναγιώταρος στη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό. Αυτή είναι έτσι κι αλλιώς η βασική τους γραμμή.

Πολύ λογικό. Η Χρυσή Αυγή είναι γέννημα - θρέμμα του συστήματος, συστημικοί μέχρι το μεδούλι και άρα αγχώνονται για τις ...«στρεβλώσεις» του καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετούν. Αποδεικνύουν έτσι ότι είναι ενάντια στα συμφέροντα του λαού, των εργαζομένων. Γιατί τους εργαζόμενους τούς καταδικάζει στη φτώχεια και την εξαθλίωση το ίδιο σάπιο σύστημα που δημιουργεί λαμόγια, το ίδιο σάπιο σύστημα που, ακόμα και χωρίς λαμόγια, πίνει το αίμα των εργατών και καταδικάζει τους συνταξιούχους ασθενείς να αργοπεθαίνουν, επειδή δεν έχουν να πληρώσουν για γιατρούς και φάρμακα.

Η Χρυσή Αυγή θέλει ένα άλλο αστικό πολιτικό σύστημα που θα εξακολουθεί να χτυπά τα δικαιώματα των εργατών και μάλιστα να τους έχει φιμωμένους, χωρίς διεκδικητικούς αγώνες για τα δικαιώματά τους. Και που οι ίδιοι θα λειτουργούν σαν προμετωπίδα σε αυτό το χτύπημα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ