Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
Στο στόχαστρο οι λαοί
Αντιπολεμικές δραστηριότητες παντού

Μια σειρά από αντιπολεμικά συλλαλητήρια και εκδηλώσεις, διοργανώνονται τις επόμενες μέρες, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

- Η Αντιπολεμική Κίνηση Γαλατσίου διοργανώνει συγκέντρωση ενάντια στον πόλεμο σήμερα Πέμπτη 1 του Νοέμβρη, στο παλιό τέρμα, στις 7 μ.μ.

- Η Αντιπολεμική Κίνηση Φορέων Δάφνης πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, την Παρασκευή 2 Νοέμβρη και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δάφνης (οδός Αλεξάνδρας και Βύρωνος), με θέμα: «Η απειλή για την παγκόσμια ειρήνη υπό το πρίσμα των εξελίξεων στο Αφγανιστάν».

- Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς σε συνεργασία με την Αντιπολεμική Επιτροπή Νίκαιας, διοργανώνουν τη 12η Ειρηνοδρομία, την Κυριακή 4 Νοέμβρη και ώρα 10.00 π.μ. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η πλατεία 17ης Αυγούστου 1944 (Οσία Ξένη).

- Η Επιτροπή Ειρήνης Χολαργού πραγματοποιεί ευρεία σύσκεψη την Κυριακή 4 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στο δημαρχείο Χολαργού με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τη συμμετοχή στην αντίσταση κατά του πολέμου. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τα κόμματα, από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και των μαθητών.

- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο, διοργανώνουν σωματεία εργαζομένων, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, την Τρίτη 6 Νοέμβρη, στις 6.00 μ.μ.

- Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει αντιπολεμική συγκέντρωση - συναυλία, την Τετάρτη 7 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ, στην πλατεία Ταπητουργείου. Θα μιλήσει ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος, ενώ θα χαιρετίσει ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης Θ. Παφίλης. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Χρήστο Θηβαίο, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Λιβαδειάς διοργανώνει σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, την Τετάρτη 7 Νοέμβρη, με θέμα τη διεύρυνση της επιτροπής και τον προγραμματισμό πολύμορφων αντιπολεμικών εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων.

- Η Αντιπολεμική Επιτροπή Νίκαιας διοργανώνει Αντιπολεμική Εκδήλωση στο Δημαρχείο Νίκαιας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2001 και ώρα 7 μ.μ. με θέμα: «Βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, γεωπολιτικές, οικονομικές, περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ο ρόλος του Αντιπολεμικού Κινήματος». Ομιλητές θα είναι οι: Κακαράς Αντώνης, Αρχιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α., εκπρόσωπος Κ.ΕΘ.Α., Κατσαρός Νίκος, Πρόεδρος Χημικών Βαλκανίων και Στοφορόπουλος Θέμος, Πρέσβης ε.τ.

- Αντιπολεμικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 του Νοέμβρη στα Τρίκαλα. Το συλλαλητήριο αποφασίστηκε σε σύσκεψη, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι 17 φορέων του νομού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ