Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Να φύγουν τώρα τα Νατοϊκά στρατηγεία

Αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση χτες στη Λάρισα

Από τη συγκέντρωση στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας
Από τη συγκέντρωση στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας
Να κλείσουν όλα τα Στρατηγεία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα και να μη συμμετάσχει η Ελλάδα, με κανέναν τρόπο, στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ετοιμάζονται κατά της Συρίας και του Ιράν, απαίτησαν εκατοντάδες Θεσσαλοί, συμμετέχοντας στη χτεσινοβραδινή αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση, που διοργάνωσαν στη Λάρισα οι Επιτροπές Ειρήνης των τεσσάρων θεσσαλικών νομών.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία κοντά στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) κι ακολούθησε πορεία προς την πύλη του ΑΤΑ, στους εκπροσώπους του οποίου παραδόθηκε το ψήφισμα της συγκέντρωσης. Αμέσως μετά, οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Στη συγκέντρωση που άνοιξε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, μίλησε ο Γ. Λαμπρούλης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας. Οπως είπε, η λειτουργία στρατιωτικών εγκαταστάσεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συμπληρώνεται από την ανοιχτή συμμετοχή της χώρας σε ασκήσεις που υπηρετούν το δόγμα του προληπτικού χτυπήματος σε άλλο κράτος, όπως η κοινή άσκηση Ελλάδας - Ισραήλ που ολοκληρώνεται αύριο στο πεδίο βολής Κρανέας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ