Πέμπτη 15 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ντροπή...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αναλγησία ποτέ δεν πήγαιναν μαζί. Το νόμο που ψήφισε η Βουλή, από το περυσινό καλοκαίρι, εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αυτά έλεγε σε ραδιοφωνικό σταθμό, χτες, ο Λ. Τζαννής, υφυπουργός Εσωτερικών, σχετικά με τους συμβασιούχους του ΤΕΒΕ, που αδίκως έχουν εξαιρεθεί από το νόμο, περί μετατροπής των συμβάσεων των εκτάκτων του Δημοσίου σε αορίστου χρόνου και βρίσκονται τις μέρες αυτές σε κινητοποίηση.

Και τα έλεγε όλα αυτά σε έντονο ύφος, λες και είχε γίνει κάποια κατάφωρη αδικία σε βάρος της κυβέρνησης. Λες και δεν ήταν αυτή, που πρότεινε το σχετικό νόμο στη Βουλή. Λες και δεν ψηφίστηκε αποκλειστικά και μόνον από την κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής, ενώ δεν πήρε στο παραμικρό υπόψη της, τόσο την έντονη και στοιχειοθετημένη κριτική, που έχουν κάνει οι κομμουνιστές βουλευτές, όσο και τις προτάσεις τους, ώστε να συμπεριληφθούν κι άλλες κατηγορίες εργαζομένων, όπως οι συμβασιούχοι του ΤΕΒΕ, αφού καλύπτουν πάγιες και πραγματικές ανάγκες του Δημοσίου.

Εμείς τι να πούμε; Οτι δε γίνεται το μαύρο άσπρο; Οτι μερικοί μερικοί κάνουν ό,τι μπορούν, για να χαθεί εντελώς η έννοια της ντροπής απ' αυτήν την κοινωνία; Μάλλον, ό,τι και να πούμε λίγο είναι...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ