Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σιγή νεκροταφείου...

Σιγή νεκροταφείου θέλει να επιβάλει το πολιτικό σύστημα και η ολιγαρχία της χώρας, στην προοπτική της επιβολής των νέων σκληρών αντιλαϊκών μέτρων. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τσακιστεί το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, να μη σηκώσει κεφάλι και αν είναι δυνατό να ξεμπερδεύουν μια και καλή μαζί του. Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι για να περάσουν τα αποτρόπαια μέτρα από τη νέα τρικομματική κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, θα πρέπει να μην υπάρχουν λαϊκές αντιστάσεις. θα πρέπει ο λαός να βρεθεί χωρίς στηρίγματα, χωρίς ελπίδα ότι με την πάλη του θα μπορέσει να ανατρέψει τη νέα κόλαση που έρχεται, να υποταχθεί στο μοιραίο, να αποδεχτεί την εξαθλίωσή του. Αυτός είναι ο στόχος.

Ετσι ακούμε δημοσιογράφους των καθεστωτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, να διερωτώνται για τη δυνατότητα επιτυχίας της νέας κυβέρνησης... Την οποία εξαρτούν από την ικανότητα του πολιτικού συστήματος να ομονοήσει, να βρει κοινή βάση συνεννόησης με στόχο τη σωτηρία της χώρας... Αλλοι πάλι στρέφουν την προσοχή τους στις κοινωνικές αντιδράσεις και με το σοβαροφανές ύφος των υπηρετών του συστήματος αποφαίνονται ότι αν και πάλι 50 άτομα κλείνουν τους δρόμους, τα λιμάνια και τα ξενοδοχεία - σαφές το υπονοούμενο - τότε δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για τη χώρα...

Εγρήγορση, επαγρύπνηση, για να αποκρούσουμε τη νέα επίθεση που θα ξεδιπλωθεί και να περάσουμε στην αντεπίθεση. Τίποτα δε χάθηκε, όσο κρατάμε αναμμένη τη φλόγα της ελπίδας και των μεγάλων ανατροπών για μια δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους, όπου οι οικονομικές σχέσεις, δεν θα συνθλίβουν, αλλά θα υπηρετούν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ