Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα θέλουν όλα...

Πολύ μεγάλη είναι η ικανοποίηση των τουριστικών επιχειρηματικών φορέων για την ανασύσταση του υπουργείου Τουρισμού, αλλά και για την επιλογή της επικεφαλής του, Ο. Κεφαλογιάννη.

Και δεν ξαφνιάζει καθόλου αυτή η ικανοποίηση, καθώς η ΝΔ και η νέα υπουργός, έχουν στηρίξει σθεναρά τις επιχειρηματικές θέσεις και αξιώσεις τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα και μεγάλη «συμπάθεια» να έχει αναπτυχθεί, αλλά και μεγάλες προσδοκίες.

Οι επιχειρηματίες θέλουν μειώσεις ΦΠΑ και φορολογικές ελαφρύνσεις, ευκολότερες βίζες «Σένγκεν», χωροταξικό σχέδιο που θα τους επιτρέψει να κάνουν νέες επενδύσεις όπου τους βολεύει, εκπτώσεις στα κόστη αεροδρομίου με επιβάρυνση του δημοσίου, ενίσχυση εκείνων των δημόσιων υποδομών που θα εξυπηρετήσουν και τις δουλειές τους, χτύπημα εργασιακών δικαιωμάτων και αμοιβών, περικοπή των ασφαλιστικών εισφορών και πολλά ακόμη που χωράνε σε ...βιβλίο.

Οι επίσημες αλληλοδεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις ίσως να δοθούν με περισσότερες λεπτομέρειες στις 5 του Ιούλη, στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το σίγουρο είναι ότι η συγκυβέρνηση των τριών θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξυπηρετήσει το μεγάλο κεφάλαιο, που το ταυτίζει με τον τόπο...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ