Παρασκευή 22 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
«ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... »

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ: «Ο σχηματισμός της συμμαχικής κυβέρνησης αποτελεί ορόσημο για το πολιτικό σύστημα της χώρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ν' αποδειχθεί μείζονος σημασίας μεταρρύθμιση αν τελικά ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και στην κρισιμότητα των προβλημάτων. Φτάνει μόνο να κατανοήσουν όσοι μετέχουν άμεσα ή έμμεσα στο εγχείρημα αυτό ότι οι ευθύνες που έχουν επωμισθεί είναι ιστορικής σημασίας, αφού από την απόδοσή τους δεν θα κριθούν μόνο οι ίδιοι ή τα κόμματά τους, αλλά και το μέλλον του τόπου» (στο ΕΘΝΟΣ).

ΕΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ: «Καταδικασμένη να ...πετύχει στο έργο της είναι η κυβέρνηση συνεργασίας, αν τα τρία κόμματα που συμμετέχουν σ' αυτή βάλουν πάνω απ' όλα τη σωτηρία της χώρας και τη διασφάλιση της παραμονής της στην Ευρωζώνη (...) η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση που θα έχει την ευρύτερη δυνατή πολιτική και κοινωνική συναίνεση. Ταυτόχρονα, όμως, αυτή η κυβέρνηση, αν και στηρίζεται από τρία κόμματα με διαφορετικές πολιτικές καταβολές, πρέπει να έχει μια και όχι τρεις φωνές» (από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ: «Ως πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς καλείται να κινηθεί με μετριοπάθεια και ρεαλισμό, αξιοποιώντας όμως ταυτόχρονα τις υπαρκτές ακραίες φωνές της αντιπολίτευσης για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους. Ταυτόχρονα, οφείλει να αποδείξει με τη συμπεριφορά του ότι έχει αντλήσει διδάγματα από την πολιτική εξορία που βίωσε, να επιδείξει μεγαθυμία και σεβασμό στους αντιπάλους του, να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος όπως το έχει πράξει στο παρελθόν» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ: «Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καστοριάς του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Αναστασίου αποκάλυψε πως "ο Φίλιππος Πετσάλνικος με μανία και χυδαιότητα πολέμησε το τοπικό ψηφοδέλτιο λέγοντας σε εκατοντάδες πολίτες να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ"» (η καταγραφή στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στέφανος ΦΟΥΣΚΗΣ(2019-03-09 00:00:00.0)
Ζητά «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» για να εφαρμόσει τα μνημόνια(2016-06-01 00:00:00.0)
Η αμνησία και η δήλωση μετανοίας(2013-04-26 00:00:00.0)
Με πολιτικά κριτήρια η ψήφος στις τοπικές εκλογές(2006-01-17 00:00:00.0)
Φραστική και άνευ ουσίας αναδίπλωση(1999-07-31 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ