Πέμπτη 14 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Ο ΛΑΟΣ με ισχυρό ΚΚΕ και από την κάλπη

Δεν πρέπει άνθρωποι που εκτιμούν το ρόλο του ΚΚΕ, ανεξάρτητα αν έχουν διαφορές, να διστάσουν να το ψηφίσουν επειδή δε θα είναι στην κυβέρνηση. Ισχυρό ΚΚΕ για να έχει, όσο μπορεί, ένα θετικό αντίκτυπο το λαϊκό κίνημα και στη Βουλή. Χρειάζεται ένα Κόμμα ικανό και δυνατό για τα δύσκολα που έρχονται. Ο λαός έχει ανάγκη την πείρα και τη δύναμη του ΚΚΕ

  • Το ΚΚΕ αισθάνεται την ιστορική του ευθύνη σε συνθήκες οξυμένης καπιταλιστικής κρίσης. Δεν αποκλείεται επίσης στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Θα υπάρξουν οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές συνέπειες που δεν πρέπει να χρεωθεί ο λαός. Το ΚΚΕ έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει και το φόβο που θα σπέρνει η ΝΔ και την απογοήτευση που θα σπείρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
  • Εχουμε ιστορική ευθύνη ο λαός ό,τι μπορεί να ματαιώσει, να κερδίσει, από την επομένη των εκλογών αφού θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Επείγουν ζητήματα, όπως τρόφιμα, φάρμακα, συντάξεις, και δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε τις συζητήσεις της κ. Μέρκελ με τον κ. Ολάντ, ούτε κανένα καλό λόγο - όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ - από τον Ομπάμα. Το κέντρο των εξελίξεων πρέπει να είναι ο λαός.

ΣΕΛ.  6  -  13

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ