Πέμπτη 14 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΗΣ 2012
Καλά οργανωμένο και περιφρουρημένο κίνημα

-- Α. ΤΡΑΚΟΥ (ΑΝΤ1): Να επιστρέψουμε στα φαινόμενα βίας. Χτες, είχατε επίθεση σε εκλογικό σας περίπτερο, μ' έναν τραυματία. Ακούστηκε ότι ήταν μέλη της «Χρυσής Αυγής». Αν αυτό επιβεβαιώνεται από τα δικά σας στοιχεία και, δεύτερον, αν πιστεύετε ότι δηλώσεις του τύπου «θα πέσουν σφαλιάρες στη Βουλή», επιθέσεις σε τηλεοπτικά πλατό ή από την άλλη προτάσεις για ένοπλο αγώνα, εάν πυροδοτούν μια έκρηξη στην κοινωνία.

-- Για να αποτραπούν όλα αυτά τα πράγματα χρειάζεται ένα καλά οργανωμένο κίνημα, περιφρουρημένο. Εχουν ειρωνευτεί πολλές φορές το ΚΚΕ. Η περιφρούρηση δε γίνεται από φόβο, είναι ακριβώς γιατί ξέρεις πού δρας. Αυτοί όλοι στο περιθώριο θα μπουν. Βεβαίως, έχουν στήριξη από θύλακες του κρατικού μηχανισμού. Χρησιμοποιούνται, αλλά και πάλι ένα κίνημα μπορεί να προφυλαχτεί από αυτούς.

Τώρα κοιτάξτε, δεν έχουμε στοιχεία. Η εμφάνισή τους... ήταν «φουσκωτοί», αλλά δεν μπορώ και σε κάθε «φουσκωτό» να βάζω κι ένα σήμα.

Να σας πω, εμείς δεν κάνουμε, ίσως κι εκεί στο μάρκετινγκ... Αν ήταν κανένα άλλο κόμμα θα είχε κάνει σήμερα. Θα είχε βγει στα κανάλια, «μας σκοτώσανε», «στείλανε τον άνθρωπό μας στο νοσοκομείο». Βεβαίως το καταγγείλαμε και δε θα έχουν καλή άκρη με μας αυτοί. Μη νομίζετε τώρα ότι θα μας φοβίσουν, αλλά ας πάμε τώρα στις εκλογές με ηρεμία, να σκεφτεί ο κόσμος τι θα ψηφίσει. Εμπειροι είμαστε. Δεν είμαστε...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγώνας αντιμονοπωλιακός σε κοινή δράση με τα άλλα τμήματα του κινήματος(2008-12-20 00:00:00.0)
Συνεχής μελέτη, εξακρίβωση(2008-10-24 00:00:00.0)
Σκληρή σύγκρουση και αναμέτρηση για την επίλυση των προβλημάτων(2008-01-10 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ