Κυριακή 29 Απρίλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012
Γιώργος Μπουλούγαρης

Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

«Ζούμε καθημερινά σαν εργαζόμενοι τα αποτελέσματα μιας πολιτικής που μας οδηγεί μαζικά στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Μιας πολιτικής σχεδιασμένης δεκαετίες πριν και που με άλλοθι την καπιταλιστική κρίση επιταχύνεται η επιβολή της από τις δυνάμεις του κεφαλαίου, με στόχο τη διάσωση του ιστορικά ξεπερασμένου καπιταλιστικού συστήματος, που όσο μένει όρθιο, θα βυθίζει εργαζόμενους όλο και σε μεγαλύτερη φτώχεια, δυστυχία και βαρβαρότητα.

Δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρές μάχες για την οργάνωση της αντίστασης και την ανατροπής αυτής της πολιτικής, μαζί με τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια μάχη. Είναι οι εκλογές στις 6 Μαΐου, που αποτελούν συνέχεια της πάλης μας και πρέπει να εκφραστεί στην κάλπη η καταδίκη αυτής της πολιτικής. Η καταψήφιση των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. μαζί με τα κόμματα - ανάχωμα της αστικής πολιτικής τους, καθώς και εκείνων που συμφωνούν στο κυρίαρχο και διαφωνούν στο επιμέρους, υπέρμαχοι του κοινωνικού εταιρισμού, θα συμβάλει στην ανάταση του εργατικού κινήματος. Η επίθεση μετά τις εκλογές θα δυναμώσει περισσότερο και η πάλη θα γίνει πιο σκληρή.

Σε όλες τις μάχες που δώσαμε το ΚΚΕ στάθηκε δίπλα μας αλλά και μπροστά μας. Υπερασπίστηκε τα αιτήματα και τις θέσεις μας με αποφασιστικότητα και συνέπεια.

Η ενίσχυση και υπερψήφισή του στις εκλογές σημαίνει ενίσχυση και ενδυνάμωση του ίδιου του ταξικού εργατικού κινήματος. Θα δυναμώσει τα ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά του. Θα συμβάλλει στην απόκρουση της εργοδοτικής τρομοκρατίας και στη μαζικοποίηση του εργατικού κινήματος.

Καλούμε τους συναδέλφους - συναδέλφισσες εργαζόμενους που παλέψαμε μαζί το προηγούμενο διάστημα, αυτούς που βλέπουν να καταστρέφεται η ίδια τους η ζωή, το μέλλον της οικογένειας και των παιδιών τους να κάνουν το βήμα μπροστά στην κάλπη.

Να ψηφίσουν χωρίς δισταγμό ΚΚΕ, ώστε η αποφασιστική ενίσχυσή του να αποτελέσει μετεκλογικό ποιοτικό άλμα για το ταξικό εργατικό κίνημα στην κατεύθυνση της ρήξης και της ανατροπής με το σύνολο της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ