Κυριακή 22 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κάλεσμα σε συμπόρευση και ταξική αντεπίθεση

Πλατιά εξόρμηση για την προβολή της πολιτικής πρότασης διεξόδου του Κόμματος

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Αύριο Δευτέρα 23 Μάη
  • Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟ Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ (Ταξιαρχών 32, πλ. Ελευθερίας), στις 7 μ.μ. σύσκεψη με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ».
Την Τρίτη 24 Μάη
  • Στις 9.30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στον ΟΤΕ (οδού Ιεροσολύμων) με επικεφαλής τον Σπύρο Μπότση, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Την Τετάρτη 25 Μάη
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα και η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο των ΕΒΕ και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
Στη Δράμα

Η ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η θέση του ΚΚΕ για την Ενέργεια και τα λιγνιτικά αποθέματα της περιοχής μας και η συνολική πολιτική πρότασή του για τη διέξοδο από τη σημερινή καπιταλιστική κρίση», σήμερα Κυριακή 22 Μάη, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Στο Κιλκίς

Αύριο Δευτέρα 23 Μάη στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο παλιό δημοτικό σχολείο στον Εύρωπο του Κιλκίς, θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα Κυριακή 22 Μάη, στις 11.30 π.μ., στην παραλία Σκιάθου με ομιλητή τον Απ. Νάνο, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Κυριακή, ο Απ. Νάνος, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Σκιάθο, στις 12 το μεσημέρι, στην καφετέρια «ΜΕΛΤΕΜΙ» και στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην παραλία της Σκοπέλου.
  • Αύριο Δευτέρα 23 Μάη, ο Γ. Λούμας, γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Κηφισιάς.
Στην Αμφιλοχία

Η ΚΟ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη σήμερα Κυριακή στις 10 π.μ. (καφενείο Κορομηλά) για τις εξελίξεις στο χώρο της κτηνοτροφίας και τις θέσεις του ΚΚΕ. Εισήγηση θα κάνει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

Εκδηλώσεις για τις διεθνείς εξελίξεις

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ διοργανώνουν το επόμενο διάστημα πλήθος εκδηλώσεων με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

  • Στην Αχαΐα, σήμερα Κυριακή 22 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πάτρας, στην πλ. Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Χρ. Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.
  • Στην Κεφαλονιά, σήμερα Κυριακή 22 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι. Θα μιλήσει η Α. Τσώλου, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ