Κυριακή 22 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση

Ημερίδα με θέμα τη «Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση» διοργανώνει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ τη Δευτέρα 30 Μάη στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» του Δήμου Αθηναίων (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης - Θησείο, στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός).

Στην ημερίδα θα αναλυθούν από ειδικούς και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη σύνδεση της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών στο ενιαίο 12χρονο σχολείο, τη διατροφή και την υγεία τους. Στις εργασίες της ημερίδας θα χαιρετίσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα μιλήσουν:

-- Θοδωρής Λιάπης (υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ): «Η πρόταση του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή στην εκπαίδευση».

-- Νίκος Γελαδάς (καθηγητής Εργοφυσιολογίας του ΤΕΦΑΑ Αθηνών): «Ασκηση - Διατροφή και Υγεία των παιδιών».

-- Δημήτρης Χατζηχαριστός (καθηγητής Αθλητικής Παιδαγωγικής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών): «Οργάνωση της Φυσικής Αγωγής στην Εκπαίδευση».

-- Πέτρος Κρίκης (μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ): «Τα επιτεύγματα από την πείρα της Σοσιαλιστικής Οικοδόμησης».

-- Κώστας Μποντόλος (καθηγητής της Αθλητικής Βιο-μηχανικής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών): «Σχολικό περιβάλλον και μυοσκελετικά προβλήματα των μαθητών».

Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ