Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

«100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Με το σύνθημα αυτό διοργανώνονται εκδηλώσεις στο πλαίσιο των 100χρονων του ΚΚΕ από Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική.

Την Κυριακή 6 Μάη, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Καλλιθέας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. Θα μιλήσει η Λουΐζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

Το Σάββατο 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αργυρούπολης και Ελληνικού καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Σούρμενων στο Ελληνικό. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

Επίσης,

Την Κυριακή 6 Μάη:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Γέρακα και Παλλήνης καλούν σε συγκέντρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Μελισσίων - Πεντέλης Αττικής και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Νέα Πεντέλη) εκδήλωση τιμής στους Πεντελιώτες κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή.

Στην Καβάλα

Την Κυριακή 6 Μάη, η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 6.30 μ.μ. στον κινηματογράφο «Απόλλων» εκδήλωση για τις δίκες Καβαλιωτών στο Εκτακτο Στρατοδικείο Δράμας την περίοδο 1946 - 1952. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου, φωτογραφικού υλικού, εφημερίδων της εποχής κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ