Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ για νοθεία

Για απροκάλυπτη νοθεία σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και τραμπουκισμούς εναντίον στελεχών του, καταγγέλλει την πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας - πρόσκειται σε ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ- η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, «ενδεικτικές του ρόλου που επιτελούν στο εργατικό κίνημα είναι οι ενέργειες που προέβησαν τα μέλη της διοίκησής του, κατά τη διεξαγωγή και μετά το πέρας των εκλογών του Σωματείου Καθαριστριών Ελασσόνας την Τετάρτη 04/05/11», υπενθυμίζοντας ότι «τις ίδιες πρακτικές εφάρμοσαν και, πριν από ένα μήνα, στις εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων».

Οσον αφορά στις εκλογές του Σωματείου Καθαριστριών σημειώνει ότι το ψηφοδέλτιο που συγκρότησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ήταν 5μελές και το αποτέλεσμα που έδωσε η Εφορευτική Επιτροπή στο συνδυασμό, με επικύρωση του πρακτικού ψηφοφορίας και από την υπεύθυνη δικαστική αντιπρόσωπο, είναι 6 ψήφους!

Επίσης, υπογραμμίζει: «Τέτοιο το θράσος τους που δεν μπήκαν στον κόπο να συγκαλύψουν τη νοθεία τους. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του ΕΚ πετούσε έξω από το χώρο, με βρισιές, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων - στέλεχος του ΠΑΜΕ, που βρισκόταν εκεί για να ελέγξει τη διαδικασία των εκλογών, η οποία ήταν σε όλα της παράτυπη. Για παράδειγμα, ενώ υποψήφιες του κυβερνητικού - εργοδοτικού ψηφοδελτίου, μπαινόβγαιναν με χαρτιά στο χώρο της κάλπης, σα να πρόκειται για δικό τους μαγαζί, την ίδια ώρα απαγορεύονταν ρητά και με έντονο ύφος σε υποψήφια του ταξικού ψηφοδελτίου να μπει στην αίθουσα και να ελέγχει τη διαδικασία».

Και τονίζει: «Βασική αιτία για τις αντιδημοκρατικές, αντικαταστατικές και τραμπούκικες ενέργειές τους αποτελεί η δράση των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ στην περιοχή μας, που φαίνεται ότι τους έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Αρχίζει να τους μπαίνει στο μάτι η συγκρότηση ψηφοδελτίων από τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και τη Γραμματεία του στην Ελασσόνα, που βήμα το βήμα προσπαθεί να οργανώσει τους εργατοϋπαλλήλους της περιοχής μας σε ταξική βάση και προσανατολισμό, γι' αυτό και προβαίνουν στις νοθείες και την τρομοκρατία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ξεσκεπάζουν τις «αρχαιρεσίες» - παρωδία του «σωματείου» - μηχανισμού στην ISS(2019-07-23 00:00:00.0)
Προχωρούν οι μεθοδεύσεις για... ποινολόγιο στους αγωνιστές συνδικαλιστές(2018-10-24 00:00:00.0)
Ξεκινάει αύριο το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας(2018-06-01 00:00:00.0)
Καταγγέλλουν νοθείες και απαιτούν καθαρό συνέδριο στο Εργατικό Κέντρο(2018-05-23 00:00:00.0)
Εξω από το Εργατικό Κέντρο οι εργατοπατέρες και οι άνθρωποι της εργοδοσίας!(2017-12-02 00:00:00.0)
Αποφάσισαν για απεργία!(2003-03-18 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ