Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΡΗΤΗ
Αγωνιστική υποδοχή στον υφυπουργό Εργασίας

Αγωνιστική παρέμβαση στη φιέστα του υπουργείου Εργασίας, και τον υφυπουργό Βασίλη Γκεγκέρογλου πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα (φωτ.) εργαζόμενοι και δυνάμεις από τη Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ. Οι εργαζόμενοι, αναρτώντας ένα μεγάλο πανό μέσα στην αίθουσα με το σύνθημα «Η κυβερνητική πολιτική και εργοδοτική ασυδοσία ποτίζουν με αίμα εργατών τα κέρδη του κεφαλαίου», απάντησαν καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης συνολικά απέναντι στην εργατική τάξη.

Ο υφυπουργός Εργασίας επιτέθηκε στους εργαζόμενους και το ΠΑΜΕ αναφέροντας ότι και οι ίδιοι αποτελούν μέρος του πολιτικού συστήματος, όπως και «το κόμμα σας το ΚΚΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά, άρα σύμφωνα με τον υφυπουργό δεν μπορούν να μιλάνε, καθώς και ότι είναι γνωστή η κασέτα των όσων υπερασπίζονται.

Σε ερώτηση εργαζόμενου για το νεκρό ναύτη του κρουαζιερόπλοιου «ΖΕΝΙΘ» που υπερασπίζονταν η κυβέρνηση ισχυριζόμενη ότι θα φέρει χρήματα ο υφυπουργός Εργασίας απέφυγε να απαντήσει. Επίσης, απάντηση δεν έδωσε και για την απόλυση συνδικαλιστή της «Ολυμπιακής» που έγινε λίγες μέρες μετά την παρουσία και του υφυπουργού στην Επιθεώρηση Εργασίας για 23 απολύσεις συναδέλφων του που είχαν προηγηθεί στην ιδιωτικοποιημένη «Ολυμπιακή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ