Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011
Κάλεσμα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ

Να συμμετάσχουν στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνει το ΠΑΜΕ καλεί τους αντιστασιακούς αγωνιστές και τις μαχήτριες και τους μαχητές του ΔΣΕ, τους φίλους της Αντίστασης και τους Απογόνους και να διαδηλώσουν πως πατριωτισμός είναι να παλεύουμε για να μην υπάρχει φτώχεια και ανεργία, για να ζει ο λαός ειρηνικά και να απολαμβάνει όλα τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και του πολιτισμού.

Η 1η Μάη, τονίζεται, στη σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα, ημέρα αγώνων και θυσιών της εργατικής τάξης που βάφτηκε με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών της ταξικής πάλης και σημαδεύτηκε από τη δολοφονία των 200 κομμουνιστών αγωνιστών της Λευτεριάς 67 χρόνια πριν στην Καισαριανή, από τους βάρβαρους χιτλερικούς κατακτητές, να γίνει αφετηρία νέων μαζικών αγώνων που θα συντρίψουν την αντιλαϊκή πολιτική του μαύρου μετώπου κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. - μονοπωλίων και τρόικας και να επιβάλουν λαϊκή οικονομία με λαϊκή εξουσία.

Εξάλλου, επισημαίνεται, η εργατική τάξη με την καθοδήγηση του ηρωικού ΚΚΕ έδωσε πολλές φορές μαθήματα αληθινού πατριωτισμού με αποκορύφωνα το Επος της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ