Παρασκευή 29 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις για την 1η Μάη
  • Η Αχτίδα Καλλιτεχνών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «1η Μάη - Βήμα για την οργάνωση και ενίσχυση της πάλης», σήμερα Παρασκευή 29 Απρίλη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα προβολής της εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών (Τοσίτσα 11, Εξάρχεια, 1ος όροφος). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, Γραμματέας της ΑΕ Καλλιτεχνών. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας του Μπ. Μπρεχτ «Kuhle Wampe».
  • Τριήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο Σάββατο 30 Απρίλη στο «Village» (Θηβών και Π. Ράλλη), στις 7 μ.μ. με εκδήλωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά της ΚΝΕ για την εργατική νεολαία. Την Κυριακή 1η Μάη καλεί σε μαζική συμμετοχή στην περιφρούρηση της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά, στις 5.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 11 π.μ. στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Τη Δευτέρα 2 Μάη διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου του Αναστάση Γκίκα «Ρήξη και ενσωμάτωση». Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης), στις 7 μ.μ.

  • Στο πλαίσιο του αγωνιστικού εορτασμού της 1ης Μάη, εκδήλωση στο μνημείο Λαϊκών Αγωνιστών στις 11 π.μ. διοργανώνει το Σάββατο 30 Απρίλη η Κομματική Οργάνωση Μανταμάδου του ΚΚΕ.
  • Οι Οργανώσεις Κοζάνης της ΚΝΕ πραγματοποιούν περιοδείες, εξορμήσεις και εκδηλώσεις: Σήμερα Παρασκευή 29 Απρίλη, στελέχη της ΚΝΕ θα περιοδεύσουν στο ορυχείο του Νότιου Πεδίου της ΔΕΗ. Την ίδια μέρα, στις 8 το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και προβολή της ταινίας των Στιούαρτ Μπερντ - Ντέμπορα Σάφερ «The Wobblies», που αναφέρεται στους «Βιομηχανικούς Εργάτες του Κόσμου» («ΒΕΚ» - «IWW»), του πρώτου ταξικού εργατικού κινήματος στις ΗΠΑ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ