Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα σχέδια υποβάθμισης του Κέντρου Πρόληψης Οικογενειακού Προγραμματισμού, πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι στο διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λάρισας, εκπρόσωποι της Ενωσης Γυναικών - μέλος ΟΓΕ και του Εργατικού Κέντρου. Απαίτησαν να μη μεταφερθούν οι υπηρεσίες του Κέντρου, από το κτίριο όπου στεγάζονται, στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στην απαξίωσή του εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε υποδομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται το Κέντρο Πρόληψης περίπου 3.000 γυναίκες για προληπτικές εξετάσεις, π.χ. τεστ ΠΑΠ, ενώ εμβολιάζονται σχεδόν 2.500 παιδιά.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ