Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αύριο η σύσκεψη για τους συμβασιούχους

Πλατιά σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στις απολύσεις και για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, οργανώνει αύριο το Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αττικής καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους συμβασιούχους. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5β, 1ος όροφος - πίσω από τη Μητρόπολη).

Στην ανακοίνωση - πρόσκληση το Συνδικάτο επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε ευθεία γραμμή με τους δημάρχους υλοποιούν τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική». Απόρροια αυτής της πολιτικής είναι η απόφαση να μην ανανεωθεί καμιά σύμβαση στον κλάδο των ΟΤΑ και να απολυθούν οι συμβασιούχοι, όπως ήδη συμβαίνει σε μια σειρά δήμους.

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα, υπογραμμίζει το Συνδικάτο, «δεν μπορεί να είναι αντικείμενο συναλλαγής ούτε να μπαίνει στον Προκρούστη των νομικών και νομικίστικων προσκομμάτων και των λεγόμενων πάγιων και διαρκών αναγκών με τα κριτήρια της κερδοφορίας του κεφαλαίου που προβάλλουν οι άλλες δυνάμεις. Το ασφαλές κριτήριο είναι οι αυξημένες λαϊκές ανάγκες και με βάση αυτό, η έμπρακτη εφαρμογή του».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ