Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΑΚ
Σταθερός αγωνιστής του λαϊκού και εργατικού κινήματος

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενιαίας Συνδικαλιστικής Αγωνιστικής Κίνησης (ΕΣΑΚ), με ανακοίνωσή της, εκφράζει τη λύπη της για τον αιφνίδιο θάνατο του αγωνιστή Γιάννη Γιάνναρη.

Στο κείμενο που συνέταξαν οι συναγωνιστές του Γ. Γιάνναρη υπογραμμίζουν: «Ο Γιάννης Γιάνναρης υπήρξε σε όλη τη ζωή σταθερός και αταλάντευτος αγωνιστής του λαϊκού και του εργατικού κινήματος. Αγωνίστηκε με συνέπεια για τα δίκαια του λαού και των εργαζομένων, για μια κοινωνία δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για το Σοσιαλισμό. Για τις ιδέες και τη δράση του φυλακίστηκε και εξορίστηκε για πάρα πολλά χρόνια.

Ο Γιάννης Γιάνναρης τίμησε την παράταξή μας παλεύοντας για τα δίκαια της Εργατικής Τάξης, από τις θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γραφείου της.

Θα θυμόμαστε για πάντα το αγωνιστικό παράδειγμα, τη σεμνότητά του, τη σταθερότητά του στις ιδέες και τα ιδανικά της Εργατικής Τάξης, την ακούραστη προσφορά του. Αυτές είναι οι παρακαταθήκες που μας αφήνει για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα που αφιέρωσε όλη τη ζωή.

Η ΕΕ της ΕΣΑΚ εκφράζει στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ