Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ «ΑΤΛΑΝΤΙΚ»: Σε γενική συνέλευση προχωρούν την Κυριακή 21 Νοέμβρη οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Ατλάντικ» στην Αθήνα. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί στις 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β) και οι εργαζόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν μαζικά και να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις, με στόχο να καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα, να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ: Σε γενική συνέλευση την Κυριακή 21 Νοέμβρη καλεί τα μέλη του και το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Νομού Αττικής και Περιχώρων. Η συνέλευση θα γίνει στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου, 2ος όροφος).

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση πραγματοποιεί την Κυριακή 21 Νοέμβρη ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά. Η συνέλευση θα γίνει στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (3ος όροφος).

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 20 Νοέμβρη και ώρα 7.30 μ.μ., πραγματοποιεί το Σωματείο Οικοδόμων Ζακύνθου, μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ