Σάββατο 13 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Πήρε τη σκυτάλη στην προβοκάτσια

Ανέλαβε να συντηρήσει το μελάνι που ρίχνουν σε βάρος του ΚΚΕ το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα συγκροτήματα του Τύπου

Στον ΛΑ.Ο.Σ. και στον Γ. Καρατζαφέρη πέρασε από χτες η σκυτάλη να συντηρήσει την προβοκάτσια που έστησε το ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΚΚΕ, με τη συμμετοχή της ΝΔ, εκφράζοντας ταυτόχρονα με τον πιο ωμό τρόπο το φόβο των αστικών επιτελείων για την άνοδο της επιρροής του Κόμματος στο λαό.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΛΤΕΡ», κάλεσε τον Α. Σαμαρά να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει ότι «με τις λάθος πολιτικές του ανέβασε την Αριστερά στο 20%» και πρόσθεσε: «Σήμερα διαβάζω στις εφημερίδες και ανατριχιάζω ότι σκληρός βουλευτής της ΝΔ έχει πάει στην Ικαρία και προτείνει να ψηφιστεί ο υποψήφιος του ΚΚΕ και όχι ο κοινός υποψήφιος όλων των άλλων Κομμάτων, δεν το πιστεύω ότι μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, μέχρι πότε ορισμένοι στη ΝΔ θα είναι η "ουρά" του ΚΚΕ;».

Επιμένοντας προβοκατόρικα σε άλλο σημείο της συνέντευξής του προσπάθησε να υποβάλλει σε ψηφοφόρους του ΚΚΕ την υπερψήφιση υποψηφίου της ΝΔ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, λέγοντας: «Εγώ εάν ήμουν πολίτης της περιοχής, θα ψήφιζα Χειμάρα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που άκουσα πολλούς αριστερούς να συμπαθούν και να υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Χειμάρα».

Κατά τα άλλα, ο Γ. Καρατζαφέρης στάθηκε προκλητικά απέναντι στον ελληνικό λαό που δεινοπαθεί απ' την εφαρμοζόμενη πολιτική, εξαίροντας την «καλή του διαγωγή»! Επανέλαβε την πρόταση του ΛΑ.Ο.Σ., όπως επίσης και του ΣΥΝ και της ΔΗΑΡΙ του Φ. Κουβέλη, για «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου και ισχυρίστηκε ότι μόνο «όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε αυτό», δουλεύοντας την ιδέα μιας οικουμενικής κυβέρνησης.

Μάλιστα, τις επιθυμίες και προσδοκίες της άρχουσας τάξης για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού τις πρόβαλε σαν επιθυμία του λαού λέγοντας «η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού λέει "επιτέλους, βρεθείτε να μιλήσετε"». Σε ένα παραλήρημα κατά των μεταναστών, ξέσπασε χτες απ' τη συχνότητα του ρ/σ «Αθήνα 9.84» και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μ. Βορίδης, θέτοντας στο λαό της Αθήνας το δίλημμα «Κακλαμάνης ή η Αθήνα "Ισλαμαμπάντ"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ