Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόγραμμα δράσης στην Πάτρα

Μαζική η συμμετοχή στη χτεσινή σύσκεψη

Κοινή σύσκεψη συντονισμού πραγματοποίησαν χτες στην Πάτρα οι τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ μαζί με το Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών (μέλος ΟΓΕ), αναλαμβάνοντας δράση για την υπεράσπιση της λαϊκής οικογένειας από τις συνέπειες της κρίσης. Η αίθουσα όπου έγινε η σύσκεψη γέμισε κόσμο.

Ορίστηκε πρόγραμμα δράσης που ξεκινά από σήμερα κιόλας. Ετσι: Σήμερα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στη ΔΕΗ, στις 8 π.μ., για τις ανατιμήσεις και να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν άνεργο, οικογενειάρχη κ.τ.λ. που δεν μπορούν να πληρώσουν. Ακόμα, στις 10 π.μ., θα γίνει παρέμβαση στη βιομηχανία «RANIA», όπου η εργοδοσία απέλυσε πρόσφατα την πρόεδρο του κλαδικού συνδικάτου. Την ίδια ώρα, θα γίνει περιοδεία στο διαγνωστικό κέντρο «Β' Διάγνωση» όπου μεθοδεύονται αντεργατικές ανατροπές. Μεθαύριο, Παρασκευή, θα γίνει παρέμβαση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στην απαράδεκτη κατάσταση που κυριαρχεί στα σχολειά.

Ειδικό βάρος πρέπει να δοθεί στο πώς η οργάνωση του αγώνα θα γίνει υπόθεση των ίδιων των εργατών, αυτοαπασχολουμένων, αγροτών. Χτες συνεδρίασαν οι διοικήσεις των συνδικάτων Φαρμάκου, Μετάλλου, Ιδιωτικών Κλινικών για να προετοιμάσουν γενικές συνελεύσεις και κλαδικές συσκέψεις. Επίσης, αύριο, τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Μετάλλου προχωρούν σε κοινή σύσκεψη για να συμβάλουν στην οργάνωση του αγώνα και στις εργατογειτονιές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ