Πέμπτη 13 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ
Συγκέντρωση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

Ηχηρό κάλεσμα στο λαό της Κοκκινιάς «να πούμε ένα μεγάλο όχι στα κοράκια του κεφαλαίου» και «να οργανώσουμε την πάλη μας» απηύθυνε ο δήμαρχος της Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος μιλώντας την περασμένη Δευτέρα το βράδυ σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Κρήνης. Τη συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας για «τη βάρβαρη οικονομική επίθεση της κυβέρνησης, της ληστοσυμμορίας του ΔΝΤ και της ΕΕ στο εισόδημα και στη ζωή μας», διοργάνωσε η «Δημοκρατική Ενότητα» και συνάντησε τη θερμή ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής. Μαζί τους η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ και η Βέρα Νικολαΐδου, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο Στέλιος Μπενετάτος αναφέρθηκε διεξοδικά στη λεηλασία που επιχειρούν σε βάρος του ελληνικού λαού και τόνισε πως «έχουμε τη δυνατότητα να τους σταματήσουμε και κάθε ολιγωρία θα είναι ολέθρια για όλους μας. Μόνο αν αντισταθούμε, τόνισε, με διάρκεια, επιμονή, ασυμβίβαστα και στα πιο δύσκολα που έρχονται με συμμετοχή στις νέες απεργίες και κινητοποιήσεις, δε θα πτωχεύσει ο λαός».

Επιπλέον, το σχέδιο «Καλλικράτης», υπογράμμισε, «θα είναι ένα ακόμα βήμα σε αυτή τη κατεύθυνση» και πως μέσα από αυτόν επιχειρούν το φόρτωμα των κοινωνικών βαριδίων στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας, τον κατακερματισμό του όποιου ενιαίου δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, της Παιδείας και της Πρόνοιας και πως αποτελεί μια τομή στη θωράκιση του αστικού συστήματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ