Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΥΓΕΙΑ
«Να συγκροτηθούν παντού Επιτροπές Αγώνα»

«Να πιστέψει ο κόσμος ότι υπάρχει άλλη διέξοδος. Να μην πιστέψει αυτούς που τον τρομοκρατούν και τον κοροϊδεύουν, περί κρίσεων κλπ. Να πάρει απόφαση ο πρωτοπόρος κόσμος να οργανωθεί. Να συγκροτηθούν παντού Επιτροπές Αγώνα, σε κάθε χώρο δουλειάς, ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται με τις συμβιβασμένες ηγεσίες, όπως ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, διαφθορά, εκφυλισμός. Πρέπει από τα κάτω η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, οι ανάπηροι, οι γονείς και κηδεμόνες να οργανώσουν την πάλη τους».

Τα παραπάνω σημείωσε, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση - συζήτηση για τους αγώνες που οργάνωσαν το περασμένο Σάββατο η ΚΟΒ Πρόνοιας του ΚΚΕ και οι Κομματικές Ομάδες ΑμΕΑ και Γονέων και Κηδεμόνων του ΚΚΕ - ο Χάρης Χουρδάκης, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ. Υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη «να δυναμώσουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Περισσότερος κόσμος, που κατανοεί την ανάγκη της οργανωμένης πάλης, να ενταχθεί. Αλλά και αυτούς που δεν θα τους πείσουμε, αλλά θέλουν να συμβάλουν στον αγώνα του Κόμματος, πιο οργανωμένα, πιο συλλογικά. Να συζητάμε, να σχεδιάζουμε, να προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες μάχες. Μελετώντας την πολιτική του αντιπάλου, την τακτική του, προβάλλοντας πιο ολοκληρωμένα την πρότασή μας, την εναλλακτική διέξοδο. Συμβάλλοντας όλοι μαζί, από κοινού, συλλογικά, στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων, των γονέων και κηδεμόνων, των ΑμΕΑ».

Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις για τα προβλήματα των ΑμΕΑ, τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, τους τρόπους αντίδρασης και οργάνωσης της πάλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ