Παρασκευή 24 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Στο δρόμο χτες οι λογιστές

Σήμερα η συνάντηση για τη σύμβαση στα Τυποποιημένα Τρόφιμα

Συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία ΣΕΒ πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα λογιστές της Αθήνας και του Πειραιά, με κάλεσμα της Ομοσπονδίας του κλάδου, κλιμακώνοντας τον αγώνα τους και αξιοποιώντας κάθε μορφή δράσης, με στόχο την υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Οι λογιστές διατράνωσαν την απόφασή τους να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την υπογραφή ΣΣΕ με βάση το πλαίσιο αιτημάτων που προβάλλει η ταξική τους Ομοσπονδία. Ωθηση στην πάλη τους, όπως δήλωσαν, δίνουν τα παραδείγματα των Οικοδόμων, των εργαζομένων στο Καζίνο της Πάρνηθας και πρόσφατα των εργαζομένων στο Γάλα, τα Τρόφιμα και τα Ποτά που - με τον ταξικά προσανατολισμένο αγώνα τους, την αποφασιστικότητά τους και την έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη και συμπαράσταση άλλων ταξικών συνδικάτων και δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ - τσάκισαν την εργοδοτική αδιαλλαξία.

Σήμερα η συνάντηση για τη σύμβαση

Συνάντηση με την τελευταία από τις τέσσερις εργοδοτικές οργανώσεις του κλάδου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών πραγματοποιεί σήμερα η Ομοσπονδία των εργαζομένων στον κλάδο, για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης στα τυποποιημένα τρόφιμα. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη οι τρεις εργοδοτικές οργανώσεις που εκπροσωπούν τους κλάδους Οινοποιίας - Ζυθοποιίας - Αναψυκτικών - Εμφιαλωμένων Νερών, Παστερίωσης Γάλακτος και Τυροκομικών αναγκάστηκαν σε υποχώρηση και συμφώνησαν στην υπογραφή των αντίστοιχων ΣΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ