Τρίτη 9 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΛΑ.Ο.Σ.
«Λαγός» για αντιδραστικά μέτρα

Αμεση εφαρμογή αντιδραστικών μέτρων ζητά ο ΛΑ.Ο.Σ., μια μέρα μετά τις ευρωεκλογές. Η νεοκλεγμένη ευρωβουλευτής τους, Ν. Τζαβέλλα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ», έθεσε ζήτημα «περιορισμού» των μεταναστών, κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου και αστυνόμευσης.

Ο βουλευτής τους Μ. Βορίδης, χτες στην κρατική τηλεόραση, αλλά και σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΒΗΜΑ», σημείωνε: «Η λαθρομετανάστευση δεν είναι πλέον ανεκτή. Η εγκληματικότητα θα πρέπει να παταχθεί. Το πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει να καταργηθεί. Η διαφθορά στη δημόσια διοίκηση πρέπει να εξαλειφθεί. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν». Ούτε λέξη για τον ιμπεριαλισμό κι όσα γεννά, την εξαθλίωση, προσφυγιά και τα παρεπόμενά τους. Αθώωση του καπιταλιστικού συστήματος, αποθέωσή του με κάθε μέσο ατομικού κέρδους και της προς τούτο απατεωνιάς που παράγει.

Ο δε πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Flash» συμβούλευε τον πρωθυπουργό «να κάνει μια ριζική αναδόμηση, δεν έχει αναστολές όπως είχε πριν 4-5 μήνες για την κ. Μπακογιάννη, μπορεί τώρα να της επιβάλει να πάει σε οποιοδήποτε υπουργείο θέλει (...) αλλά βεβαίως και σε όλα τα άλλα πρόσωπα τα οποία τον περιβάλλουν. Να πει "πετάω έξω τελείωσα με όλο το βασανιστικό εκείνο team των σκανδάλων και των ακυροτήτων" και να κάνει μια νέα προσπάθεια μπας και πείσει τον κόσμο».

Παράλληλα, ο ΛΑ.Ο.Σ. σχολιάζοντας με ανακοίνωση «την απόκλιση των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων από τα αποτελέσματα των εκλογών», σημειώνει ότι για το κόμμα τους η απόκλιση κυμάνθηκε μεταξύ 50% και 100%, με εξαιρέσεις που ορίστηκαν στο 20%. «Εχουν επιτρέψει (σ.σ: οι δημοσκοπήσεις), με την υπερεκμετάλλευση της δράσης τους, να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία, όχι διερευνήσεως, αλλά διαμορφώσεως της γνώμης του εκλογικού σώματος» καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ