Κυριακή 15 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Το γιγαντοπανό που ήδη στολίζει την εξωτερική επιφάνεια της έδρας της ΚΕ στο Περισσό
Το γιγαντοπανό που ήδη στολίζει την εξωτερική επιφάνεια της έδρας της ΚΕ στο Περισσό
Ολα έτοιμα!

Η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, «φόρεσε» τα «καλά της». Στολίστηκε για να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει την κορυφαία για το Κόμμα μας στιγμή του. Το 18ο Συνέδριό του. Τους αντιπροσώπους, τους προσκεκλημένους, τις δεκάδες αντιπροσωπείες ξένων κομμουνιστικών, εργατικών κομμάτων και κινημάτων απ' όλο τον κόσμο.

Το κτίριο εναρμονισμένο με το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί σε όλο το Κόμμα, διαμηνύει σε όλο τον κόσμο τη «γιορτή» που φιλοξενεί. Διαμηνύει τη «γιορτή» συμμετοχής και συλλογικής προσπάθειας για την εξασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας στις μάχες που έχει να δώσει. Με τα πανό που καλύπτουν τις προσόψεις του. Με τις κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν. Τακτοποιημένο, ανανεωμένο, χάρη και στην εθελοντική εργασία που πρόσφεραν μέλη και φίλοι του Κόμματος.

Τα χρώματα του Συνεδρίου θα απλωθούν παντού γύρω απ' το κτίριο όπως πάντα πριν από κάθε Συνέδριο. Κόκκινες σημαίες, αφίσες και πανό, στολίζουν τους γύρω δρόμους, σηματοδοτούν το σημείο όπου για πέντε μέρες θα χτυπά η καρδιά του ΚΚ Ελλάδας, η καρδιά του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ