Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κόβουν το πούλμαν στο «Α. Φλέμινγκ»

Σε απείρου κάλλους πρακτικές προχώρησε το υπουργείο στο πλαίσιο της πολιτικής των περικοπών που εφαρμόζει και που εναρμονίζεται πλήρως με τη συνολικότερη φιλοσοφία της κυβέρνησης, όπως εκφράζεται και στο αντιλαϊκό σχέδιο της λεγόμενης μεταρρύθμισης του ΕΣΥ.

Τελευταίο της κατόρθωμα η άρνησή της να εγκρίνει τη συνέχιση της μίσθωσης πούλμαν για τη μεταφορά του προσωπικού του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια - 20 χιλιόμετρα από την Αθήνα - και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης λόγω της έλλειψης τακτικής συγκοινωνίας. Να σημειωθεί ότι ανέκαθεν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μεταφέρονταν με υπηρεσιακά λεωφορεία που ήταν μισθωμένα πούλμαν, μιας και η υπηρεσία αρνιόταν να αγοράσει πούλμαν, παρόλο που ήταν μόνιμο αίτημα των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αν επιχειρηθεί η υλοποίηση της απόφασης του υπουργείου, και ζητούν την αγορά πούλμαν από το Νοσοκομείο για τη μεταφορά του προσωπικού, αλλά και τη συνέχιση της μίσθωσης των πούλμαν, έως ότου γίνει η αγορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ