Τρίτη 15 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
«Ενωμένοι να φτάσετε τον αγώνα ως το τέρμα»

Σύσκεψη του σωματείου της «ΙΝΤΕΑΛ ΣΤΑΝΤΑΡ» και φορέων, την Παρασκευή 18 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στο θέατρο «Παπαδημητρίου» στη Χαλκίδα

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της «ΙΝΤΕΑΛ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ» να μην υποκύψουν, να σηκώσουν το ανάστημά τους, να απορρίψουν τις προτάσεις της εργοδοσίας και ενωμένοι να φτάσουν τον αγώνα τους έως το τέρμα, απευθύνει η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ, μπροστά στην απόφαση της διοίκησης να κλείσει το εργοστάσιό της στη Ριτσώνα μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτέμβρη, που θα έχει ως αποτέλεσμα να πεταχτούν στο δρόμο 200 και πλέον εργαζόμενοι. Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη γενική τους συνέλευση οι εργαζόμενοι εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις. Στην κατεύθυνση της ενημέρωσης και συστράτευσης σε κοινό αγώνα ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας, το Σωματείο καλεί σε σύσκεψη φορέων την Παρασκευή, 18 Ιούλη, στις 8 το βράδυ στο Θέατρο «Παπαδημητρίου» στην Χαλκίδα.

Οπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ, η αιτία που επικαλείται η εργοδοσία για το «λουκέτο» είναι η συνηθισμένη «καραμέλα» της «ανταγωνιστικότητας». «Στο όνομα λοιπόν της "ανταγωνιστικότητας" απολύονται οι εργαζόμενοι και η εργοδοσία με ξεδιάντροπο ύφος ζητάει με ανακοίνωσή της από τους εργαζόμενους στην "ΙΝΤΕΑΛ" να συμφωνήσουν στο σφαγιασμό τους, αφού όπως λέει τους δίνει και επιπλέον κίνητρα».

Η Γραμματεία ξεκαθαρίζει ότι η εργοδοσία της «ΙΝΤΕΑΛ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ» θα πρέπει να πάρει και ένα ακόμη μήνυμα: «Οτι θα βρει μπροστά της όχι μόνο τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά ολόκληρο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Η αλληλεγγύη των εργαζομένων της Εύβοιας είναι μονόδρομος για την αποτελεσματικότητα του αγώνα». Σ' αυτήν την κατεύθυνση καλεί όλους τους εργαζόμενους να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους με κάθε τρόπο για να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ