Παρασκευή 20 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Η Διαμάντω Μανωλάκου βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αυτιστικών.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην παραλία Σκοπέλου, με θέμα: «Η νέα διοικητική δομή της χώρας και οι θέσεις του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Χρ. Τέγος.

-- Στις 9.30 π.μ. κλιμάκιο της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Βιάννου, όπου θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τους εργαζόμενους. Στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφτούν και το Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 8.30 μ.μ., στη πλατεία Λαύκου, για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Απ. Νάνος.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία της Σούρπης, θα μιλήσει ο Ν. Γκατζής.

Την Τρίτη 24/6

-- Στις 8 μ.μ., στο «Φρούριο» των Τρικάλων, εκδήλωση - συζήτηση για τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία, με ομιλητή τον Γ. Λαμπρούλη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για τα 90 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και τα 40 χρόνια της ΚΝΕ, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Φερών Εβρου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Φερών. Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ