Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Παίζουμε μπάλα για την Κούβα!

Αύριο παίζουμε μπάλα! Οχι από ανία, ούτε πολύ περισσότερο για λεφτά. Παίζουμε γιατί αισθανόμαστε το ποδόσφαιρο ως αυτό που είναι: Ενα παιχνίδι αποθέωσης της συλλογικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγύης. Αυτή μας την αλληλεγγύη θα εκφράσουμε παίζοντας με τους φίλους μας σε μια εκδήλωση συμπαράστασης προς τον αγωνιστή λαό της Κούβας.

*

Αφορμή αυτής της συνάντησης αποτελεί η παρουσία στη χώρα μας του συμπολεμιστή του Τσε Γκεβάρα, του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ουλίσες Εστράδα.

Η ανταπόκριση στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας και θα πραγματοποιηθεί με τη συμπαράσταση του Δήμου Νίκαιας και της NEW STAR, ήταν αυτονόητη, τόσο από την πλευρά της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Ριζοσπάστη» όσο και από την πλευρά της πολιτιστικής, οικολογικής, αθλητικής κίνησης «Hasta la victoria siempre/ Che» και του ποδοσφαιρικού τμήματός της, το οποίο πλαισιώνεται από σπουδαίους, εν ενεργεία και μη, ποδοσφαιριστές (Κωφίδης, Ατματζίδης, Κυριακίδης, Ρότσα, Βαζέχα, Καραδήμος, Βαλαώρας, Γεροθόδωρος κ.ά.).

*

Το ραντεβού μας είναι αύριο, Σάββατο 7 Ιούνη, στις 20.00 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας (οδός Γρ. Λαμπράκη) και πρόκειται για μια πολιτιστική - αθλητική εκδήλωση που πέρα από το μουσικό αφιέρωμα στην Κούβα με τη συμμετοχή του τραγουδοποιού Πάνου Τζαβέλα και της Νατάσας Παπαδοπούλου και τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα ακολουθήσει ανάμεσα στις ομάδες «Hasta la victoria siempre/ Che» - «Ριζοσπάστης», θα τιμηθεί από τους χαιρετισμούς τόσο της κουβανικής πρεσβείας όσο και του Ουλίσες Εστράδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ