Τετάρτη 21 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Κοροϊδία με ανάπτυξη... καταναλωτικού κινήματος

Την ίδια στιγμή, που το ένα μετά το άλλο κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις τους καλούν τους φοιτητές να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις για το νόμο - πλαίσιο και ο Γ. Παπανδρέου εξυμνεί το κλίμα «συναίνεσης» που υπάρχει ανάμεσα στους βιομηχάνους και την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γ. Ραγκούσης, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, έθεσε σαν «πρώτο στόχο» των νέων κομματικών οργανώσεων την «ανάπτυξη του καταναλωτικού κινήματος»...

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χτες στη Χαριλάου Τρικούπη για να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Ραγκούσης ανέφερε ότι σ' αυτές συμμετείχαν «περίπου 300.000 άτομα» και όπως υποστήριξε εκπληρώθηκαν «οι δύο κεντρικοί στόχοι του ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή και ανανέωση στα όργανα». Ο Γ. Ραγκούσης επίσης υποστήριξε ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, υπάρχουν ενστάσεις για διπλοψηφίες, «δεν μπορούν να σκιάσουν τη διαδικασία».

Ο Γ. Ραγκούσης απαντώντας επίσης σε ερώτηση περί «Παπανδρεϊκών» και «Βενιζελικών» στελεχών που έθεσαν υποψηφιότητα, υποστήριξε ότι «αυτή είναι μια συζήτηση που έχει αμετάκλητα τελειώσει» και πρόσθεσε ότι «όλα τα στελέχη διεκδίκησαν την ψήφο των μελών, στο όνομα του προέδρου και των οργάνων του ΠΑΣΟΚ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ