Τετάρτη 21 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής

Αύριο η εκδήλωση στο επιμορφωτικό κέντρο Βιβλιοθήκη - Αρχείο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον Χαρίλαο Φλωράκη διοργανώνει η ΚΕ του ΚΚΕ, ενταγμένες στο πλαίσιο των 90 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., στο επιμορφωτικό κέντρο Βιβλιοθήκη - Αρχείο «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» (Οδός Χ. Φλωράκη 6, πρώην Πυθίας, Χαλάνδρι). Για τη ζωή και το έργο του θα μιλήσουν: Μιχάλης Βαρδάνης, στρατηγός ε.α., Κώστας Καζάκος, βουλευτής του ΚΚΕ - ηθοποιός, Παναγιώτης Κρητικός, π. Α` αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργης Μωραΐτης, δημοσιογράφος - συγγραφέας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών Οργανώσεων, Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μάη, στις 12 το μεσημέρι, στον Αϊ - Λια, στο Παλιοζογλώπι Ραχούλας. Θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σε κάλεσμά της η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ σημειώνει: «Τιμούμε και συνεχίζουμε μαχητικά το δρόμο που χάραξε και συνεχίζει το ΚΚΕ, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό». Τονίζει πως «η αλήθεια δεν κρύβεται, όσα και να κάνουν οι ιμπεριαλιστές, οι απολογητές του καπιταλιστικού συστήματος. Οι ιδέες του Κομμουνισμού, τα ιδανικά και οι αξίες του θα γίνουν πράξη».

Υπογραμμίζει, επίσης, πως «για τη συμμετοχή στην εκδήλωση στο Παλιοζογλώπι δρομολογούνται πούλμαν από τις Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται σε όλες τις Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΑ. Τα πούλμαν αναχωρούν στις 6 το πρωί της Κυριακής 25 Μάη, από το κέντρο και τις συνοικίες της Αθήνας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ