Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα Τρίτη

Πανεπιστήμιο Πειραιά, 12 το μεσημέρι (αίθουσα 301, παλιό κτίριο), θέμα: «Οι εξελίξεις στην ελληνική ναυτιλία». Ομιλητής: Γ. Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος.

ΤΕΦΑΑ Αθήνας, 2 μ.μ., θέμα: «Η επαγγελματική προοπτική των γυμναστών». Ομιλητής: Ν. Γαρδίκης, πρόεδρος του Σωματείου Γυμναστών - Προπονητών.

Φιλοσοφική Αθήνας, 1 μ.μ., θέμα: «Ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά». Ομιλητής κ. Παπαμακάριος, εκ μέρους της θεραπευτικής κοινότητας «Νόστος».

ΤΕΙ Σερρών, 12.30 μ.μ. (αμφιθέατρο της ΣΤΕΦ), θέμα: «Αντισεισμική προστασία και θωράκιση. Μία επιστήμη στην υπηρεσία του λαού για το δικαίωμα στη ζωή και την ασφάλεια ή στην υπηρεσία της κερδοφορίας των επιχειρήσεων;». Ομιλητές: Β. Καρακώστας, σεισμολόγος και επίκουρος καθηγητής Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ και Δ. Παπαδόπουλος, συνδικαλιστής της ΠΚΣ. Στον ίδιο χώρο, στις 4 μ.μ., θέμα: «Εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας και η προοπτική των εναλλασσόμενων πηγών ενέργειας». Ομιλητής: Ν. Κούρος, μηχανολόγος μηχανικός του ΑΠΘ και μέλος της Γραμματείας της Πανεπιστημονικής Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ