Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στις σχολές

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις σε σχολές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, όπου παρουσιάζουν και συζητούν την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται:

Σήμερα Τρίτη

-- Στο Βόλο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα μιλήσει η Ε. Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι. Θα μιλήσει ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ.

Ο Γραμματέας της ΚΝΕ

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα περιοδεύσει σήμερα Τρίτη, ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

  • Στις 12.30 μ.μ., περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΤΖΑΜΠΟ».
  • Στις 2 μ.μ., ομιλία στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΟ Ηρακλείου της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Ηρακλείου (αμφιθέατρο Σμυρνάκη) με θέμα: «Η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ».
  • Στις 4.30 μ.μ., περιοδεία και συζήτηση με τους σπουδαστές του ΙΕΚ στον Εσταυρωμένο.
Αλλες εκδηλώσεις

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Νομική Σχολή Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις, σήμερα, στη 1 το μεσημέρι. Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Οι Οργανώσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση σήμερα, στη 1 το μεσημέρι, στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ με θέμα: «Ενεργειακοί πόροι και γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί». Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, μέλος του Γραφείου Πόλης της ΚΟΘ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org