Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2008 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
Μόλις χώρισα

Φανταστείτε μερικά παιδιά από κάποια μακρινή επαρχία, που θέλουν να αναβιώσουν το ζευγάρι Βουγιουκλάκη - Παπαμιχαήλ! Σκεφτείτε πόσο κακέκτυπες καρικατούρες θα παρουσιάζονταν! Ε, κάτι τέτοιο συμβαίνει με το «Μόλις Χώρισα»! Η όμορφη, αλλά όχι Βουγιουκλάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, και ο όμορφος, αλλά όχι Παπαμιχαήλ, Γιάννης Τσιμιτσέλης πασχίζουν να αντιγράψουν!

Ομως, η αντιγραφή προχωράει και στο στόρι! Ζευγάρι που αγαπιέται, τη μέρα του γάμου του σχεδόν (Μόλις) χωρίζει! Για την ακρίβεια δε χωρίζει, πάει να χωρίσει! Τα πράγματα όμως, όπως στον παλιό κινηματογράφο (στο μεταξύ ο κόσμος έχει ...χαλάσει) επανέρχονται, η παρεξήγηση λύνεται και ζει αυτό (το ζευγάρι) καλά και εμείς καλύτερα!

Τρίβεις τα μάτια σου, ξεβουλώνεις τα αυτιά σου και ξύνεις το κεφάλι σου. Αναρωτιέσαι, εσύ ζεις σε άλλον κόσμο ή ετούτοι! Δε λέω, ρε παιδιά, να κάνετε υπέρβαση. Ασχοληθείτε με τα ερωτικά, αφού έχετε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα. Ομως, με τα πραγματικά ερωτικά! Αν μου βρείτε έστω και μια παρόμοια αληθινή ιστορία, σαν αυτή που μας δείξατε, δέχομαι σαν τιμωρία να δω εκατό φορές συνεχόμενα την ταινία σας!

Παίζουν: Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη, Γιώργος Καραμίχος κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ