Παρασκευή 4 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟΒ Κερατέας του ΚΚΕ γιορτάζει τα 90 χρόνια από τη μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση με εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί την Παρασκευή 11 Γενάρη, στις 8.00 μ.μ., στην ταβέρνα «ο Παύλος», Ποσειδώνος και Σωκράτους, στην Κερατέα.

-- Εκδήλωση για τα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης διοργανώνει η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ, την Κυριακή 13 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο «Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο» της Αριδαίας. Θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση για τα 90χρονα του ΚΚΕ πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Πρόνοιας και οι Κομματικές Οργανώσεις Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Γονέων και Κηδεμόνων την Κυριακή 13 Γενάρη. Η συνεστίαση θα γίνει στη 1.30 μ.μ. στο κέντρο «Μεταξύ μας» (Ελ. Βενιζέλου 83, πρώην Γράμμου, στο Μοσχάτο).

-- Συνεστίαση για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ, το Σάββατο 19 Γενάρη στο «στέκι του ΡΑΦ». Θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μαυρίκος, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ