Τρίτη 23 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι πράξεις... εκθέτουν

Στην ώρα της κρίσης και της πράξης οι πάντες αποκαλύπτονται. Στην Αρκαδία, μια ομάδα με την επωνυμία Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών που πρόσκειται στον ΣΥΝ, μεταξύ των θεμάτων που ...πραγματεύεται είναι και η ...εκδήλωση συμπαράστασης στους πυρόπληκτους κατοίκους της περιοχής, υπό τη σκέπη των «θεσμών». Ετσι, στελέχη της, αφού, δεν κατάφεραν πριν από περίπου δέκα μέρες να αλλοιώσουν το πλαίσιο που κατάρτιζε η κυοφορούμενη Επιτροπή Αγώνα, απέτυχαν να την εμβολίσουν με τη συμμετοχή σε αυτήν πρασινογάλαζων δημάρχων της περιοχής, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τις ενέργειές τους.

Σε μια αποθέωση της διάσπασης του αγώνα, όχι μόνο δε θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Πέμπτης που διοργανώνουν από κοινού οι Επιτροπές Αγώνα Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, αλλά την ίδια στιγμή - με δική τους πρωτοβουλία - σε αγαστή συνεργασία με δημάρχους της περιοχής (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), αποφάσισαν από κοινού τη διανομή ζωοτροφών στα χωριά της περιοχής την ίδια μέρα και ώρα του συλλαλητηρίου!

Είναι απλό: Δε γνωρίζουμε αν θα κάνουν τους οδηγούς στα φορτηγά που θα μεταφέρουν τις ζωοτροφές ή θα φορτώσουν τις «μπάλες» (αμφιβάλλουμε αν γνωρίζουν και το σχήμα τους) στους εναπομείναντες στάβλους. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως αυτοί οι τύποι δεν είναι απλά ...γυμνοί, αλλά και έκθετοι με τη ...στάση τους απέναντι στους πυρόπληκτους, όταν ο μόνος αγώνας στον οποίο επιδίδονται είναι να βρίσκονται ...πίσω από αυτούς που φέρουν μερίδιο ευθύνης για ό,τι έγινε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ